Et ENESTÅENDE Bed og Breakfast i Glenwood Springs, Colorado
 

Hjem
Var Rom
Priser & Vilkar
Beliggenhet
Aktivitetsguide
Gemensams Værelse

 

Forskjellig fra et vanlig hotell, arbeider vi, i Lavender and Thyme B & B, etter prinsippet om å ta imot våre gjester på samme måte som om vi skulle ha tatt imot en kjær gjest i vårt eget hjem. Våre verdier er kvalitet, gjestfrihet, fleksibilitet og samspill. Tenk å kunne la hverdag være hverdag og ha det litt koselig en helg. Tenk bare det å kunne begynne dagen med å gå til ferdig dekket frokostbord og kunne forlate det når du er forsynt: det er luksus det! Velkommen til Lavender and Thyme B&B i Glenwood Springs, Colorado. .Den Lavender & Thyme B&B's huset er over 100 år gammelt og bærer preg av sin alder., Huset, som var bygd i 1903 og, med kjærlighet gjenopprettet til den vennlige Victorianska stilen, er en spesiell idyll i det vakre stedet Glenwood Springs. Blant antikviteter fra 19-hundra tallet, med atmosfære og særpreg, tar vi deg gjerne med tilbake til den elegante tiden med hyggelige og innholdsrike gjestehus eller pensjonat.

På solrike sommer med blå himmel, koble av i skyggen på vår store veranda, hvor du kan oppleve vakre solnedganger i oransje og korall-røde farger. Der kan du, om vinteren, også nyte den varme winter solen, eller tilbringe tis inne hvor du slappe av med en bok eller slå av en prat med nye skivenner ved peisen. Etter en lang skidag kan du koble av i vår varme, jacuzzi, hvor en imponerende og klar stjernehimmel er tak Komfortable dager og kalde stjerne-klare vinternetter er viktigt i oppholdet hos Lavender & Thyme B&B i Glenwood Springs … som ligger lunt og trygt ved foten av Lookout Mountain i den vestre Colorado Rockies, hvor de røde fjellet avspeiler seg mot en klarblå himmel.

Når du oppholder deg hos den Lavender & Thyme Bed og Breakfast har du gangavstand til sentrum og de fleste severdigheter i Glenwood: restauranter, butikker, verdens storste Varme Helsebrønn, Massasje Sentra, Fjell bane som tar deg til Glenwoods Grotter og Fairy Caves, Glenwood Canyon og AMTRAK's jernbane stasjon Ved foten av den farg- og utsiktsrike Colorado Fjellen, håpers vi å du også nyte et herlig opphold hos den Lavender & Thyme B&B. Den Lavender & Thyme B&B er et godt utgangspunkt for din spaserture, sykkelturer, kano-eller kajak-padling på Colorado elven, hesteturen, fiske, snøsko vandring, snøskuter-turen, skrittsko øvelse og alle ski-sport i Sunlight, Aspen, Snowmass, Buttermilk, Vail eller Beaver Creek, CO.

Ønsker du noe annet enn et vanlig hotell, da kan du vare sikker å få sove komfortabelt og våkne med dufter av ferskt hjemmebakt brød eller frokost retter og spesiell brygget kaffe. Da… når du begynner planlegge din dag kan du nyte frokost med hjemmelaget mat, servert i familie stil i vår spisesal med sjandelier-belysning.

Kom gjerne tilbake til forgangen tiden, vart personlig preg og hyggelige atmosfære, og ynde fra 19-hundre tallet som er komplimenteret med dagens bekvemmeligheter. Nyt en morsom, romantisk, rolig eller idrettsfull opphold i den Lavender & Thyme B&B, det enestående, beste sted under den B&B's og Inns i Glenwood Springs, CO. Vi skreddersyr gjerne ditt opphold, hvor du og dine skal føle deg hjertelig velkommen og trives. Vi gleder oss til å få besøk av dere og står gjerne til din disposisjon.

Dit vertskap Carol en Peter Tijm

Den Lavender & Thyme B&B er røk fritt.
Vi tilbyder din røk mojligheter på vår store Viktorianske veranda

 

Den "Lavender and Thyme Bed & Breakfast" vant i 2003 ett ære-erkjennelse. Vi fick ære å få væra medlem av den "USA Top 100 GOLD Inns & B & Bs" . Den ære tildeles, i det fleste tilfelle, kun den beste to Bed and Breakfasts i hver Stat i Amerika. Gransking -kommisjon av "USA Top 100 GOLD Inns & B & Bs" grundar den ære, en gang hver femte år. Til grunn for alle priser ligger:: Positiva Kommentarer från gjesterna, Kvaliteten av "internets Web-site", Utseendet av Anleggningen, och Minnerik Semester Opplevelser.

Hjem | Våre Rom | Rosen | Aspen | Columbine | Priser & Vilkår| Beliggenhet| Aktivitetsguide| Standard Værelse

Lavender and Thyme Bed and Breakfast
802 Palmer Avenue, Glenwood Springs, CO  81601
 
USA
Telefon: 001-970-945-8289 | Fax: 001-970-947-0379
E-post: Innkeeper@lavenderthyme.com

Vertskapet: Michelle Wells

Hosting and Marketing by Acorn Internet Services, LLC