Et ENESTÅENDE Bed og Breakfast i Glenwood Springs, Colorado
 

Home
Var Rom
Priser & Vilkar
Beliggenhet
Aktivitetsguide
Gemensams Værelse

I en hektisk hverdag, som preger samfunnet for tiden, er det viktig å kunne finne tidspunkt der roen senker seg og pusten kan trekkes, selv når en er ute og reiser. Vi ønsker derfor å tilbyr deg en likevekt av aktiviteter og hvile.

Lavender & Thyme B&B er ditt sentrale pensjon/opphold for aktiviteter i sentrum av Glenwood Springs eller rundt omkring byen som egner seg til utflukter hele året. Vi er nesten i sentrum, hvor store og små kan teste ut ulike aktiviteter og rett og slett ha det morsomt. Vandre i omtrent fem minutter til den berømde Hot Springs Pool, verdens storste, ikke dekket, varme helsebasseng, matet av Yampa (stor medisin)brønnen; ta våre gratis sykler for en tur i Glenwoods naturskjønne omgivelsereller langs Colorado River i Glenwood Springs canyon. Også, spasere i de hyggelige gatene i byen og hatid for sorgløse og lykkelige innkjøp i vår sjarmerende butikker og spise litt i en av vår mer en 100 restauranter. Eller….. ta en mye skjönn bil-tur til det historiske Redstone Castle og Marble eller til Aspen for endamer innkjøp og god mat. Opplev en tur i Glenwood's siste attrakjson: linbanen oppover til den berømte Fairy Caves, grottor som innholder prektige kalksten formasjoner 2500 meter over havet.

.

Mount Sophi

 

På hverdager kan vi tilbyr en gratis tur medlinbanen for et firetall gjester. - "Først til møllen" gjelder- . Er du intresseret, henvender du deg til Carol eller Peter.

I Colorado finner du USA's største skisenter, og en fantastisk natur innbyr til turer i fjellet både for liten og stor. Bakkerne i Aspen, Snowmass og Vail er verdensberømt, men også mindre kjente plasser som Sunlight, Buttermilk og Beaver Creek tilbyr vidunderlige muligheter. Om vinteren, kan du med snosko forsøke vakre vandringer og… etter noen aktive timer i bakken med telemark, slalåm eller langrenn, rundvandring eller innkjøp kople av i vår jacuzzi hvor en imponerende og klar stjernehimmel er tak.(vår Jacuzzi er vanligvis kun åpen i vintersesongen).

Ønsker du mer informasjon om Glenwood Springs og omgivelse klikk gjerne på følgende link:

 
 

Hjem | Våre Rom | Rosen | Aspen | Columbine | Priser & Vilkår| Beliggenhet| Aktivitetsguide| Standard Værelse

Lavender and Thyme Bed and Breakfast
802 Palmer Avenue, Glenwood Springs, CO  81601
 
USA
Telefon: 001-970-945-8289 | Fax: 001-970-947-0379
E-post: Innkeeper@lavenderthyme.com

Vertskapet: Michelle Wells

Hosting and Marketing by Acorn Internet Services, LLC