Home
Onze Kamers
Prijzen en Bepalingen
Route Beschrijving
Aktiviteiten
Gezamelijke Ruimtes

 

Zoekt U naar dat Romantische Weekend Uitstapje? Is dit uw Huwelijks reis of Huwelijksdag? Of bent U simpelweg op zoek naar aan aantrekkelijke Vakantie of Verblijf in het mooie Colorado? Bent U in America getrouwd, is uw trouwfoto misschien genomen bij de beroemde Crystal Mill (de meest populaire plaats voor huwelijksfotos in Colorado) en wilt U deze gedenkwaardige momenten weer opnieuw beleven? Of wilt U eens ervaring opdoen met een (tweede) huwelijks reis in Amerikaanse stijl?

De Lavender & Thyme Bed en Breakfast is er om uw "hemel op aarde" te zijn voor rust en amoureuze, herinneringsvolle momenten. Waarom geeft U uw "liefste in de wereld" niet eens een uiterst komfortabel verblijf in Glenwood Springs, Colorado? Geef uzelf, en haar of hem, het plezier van Colorado's grootste warme baden (de beroemde Hot Springs, die al bij de Ute indianen bekend waren om hun geneeskrachtige werking), geniet van een natuurlijke sauna in de Vapor Caves en de rustgevende uitstraling van een heilzame massage.

 

Wij accomoderen graag uw huwelijk of familie reunie (kleine groep a.u.b); of wij zijn er simpelweg voor uw romantisch uitstapje en avontuur. We bieden U drie heerlijke en ruime kamers aan met "queen" twee-persoons bedden en privé badkamers. Elke kamer biedt U de charme van antiquiteiten en komfortabele rust. De kamers hebben airconditioning in de zomer. Om meer details te zien van onze kamers, klikt U alstublieft op één van de onderstaande fotos.

 
Rozen Kamer
[Klik op de foto voor Details]

Rozen
Aspen Kamer
[Klik op de foto voor Details]

Aspen
Columbine Kamer
[Klik op de foto voor Details]

Columbine
 
De prijzen van onze kamers zijn vanaf $105 per nacht (alhankelijk van het seizoen) inklusief ons prijs-winnende, volle, drie gangen, gourmet ontbijt!
 


Home | Onze Kames | Rozen Kamer | Aspen Kamer| Columbine Kamer | Prijzen en Bepalingen | Route Beschrijving| Aktiviteiten| Gezamelijke Ruimtes

Lavender and Thyme Bed and Breakfast
802 Palmer Avenue, Glenwood Springs, CO  81601
 
Telefoon: 001-970-945-8289 | Fax: 001-970-947-0379
Email: Innkeeper@lavenderthyme.com

Gastheer/vrouw: Michelle Wells

Hosting and Marketing by Acorn Internet Services, LLC