Home
Onze Kamers
Prijzen en Bepalingen
Route Beschrijving
Aktiviteiten
Gezamelijke Ruimtes

 

Duidelijk verschillend van een hotel, wil de Lavender & Thyme Bed en Breakfast U die persoonlijke attentie en service geven, die U zo verdient. Het is uniek om logies en ontbijt te hebben in de Lavender & Thyme B&B te Glenwood Springs, Colorado, gevestigd in een fraai pand uit 1903 en met liefde terug gebracht in zijn gratieuze Victoriaanse stijl. In een omgeving, opgefraaid met fijne antiquiteiten, brengen wij U terug naar dat elegante tijdperk van comfortable en uitnodigende pensions.

Ontspant U zich in de zomer op onze ruime veranda, waar vanuit U kunt genieten van warme, rustgevende zonsondergangen in prachtige rood-oranje en koraalachtig kleurenspel. In de winter kunt U genieten van een boek of gezellig gesprek bij een knapperend haardvuur of kunt U het winterlandschap van Colorado bewonderen en 's avonds de sterren tellen aan de heldere hemel. Onze Bed en Breakfast is namelijk, als een van de fijnste Victoriaanse pensions, rustig gelegen aan de rand van de binnenstad van Glenwood Springs. Glenwood is genesteld in de voetheuvels van de westelijke Colorado Rocky Mountains, waar de rode bergen zich aftekenen tegen de briljante blauwe hemel.

Als U logeert in de Lavender & Thyme Bed en Breakfast bent U op wandelafstand van de meeste attakties van Glenwood: restaurants, winkels, de Hot Springs ('s werelds grootste, warme, mineraal baden), massage centra, de gondelbaan, die U naar de Glenwood grotten en Fairy Caves (sprookjes grotten) brengt, de Glenwood Canyon, en het AMTRAK trein station. De Lavender & Thyme B&B is ideaal gelegen voor Uw wandelingen, tochten op de rivier met vlot of kayak, paardrijden, vissen, sneeuwscooteren, tochten met sneeuwschoenen, en skiën in Sunlight, Aspen, Snowmass, Buttermilk, Vail en Beaver Creek, CO.

Anders dan in een hotel, kunt U er verzekerd van zijn zeer komfortabel te slapen én wakker te worden met de aroma's van vers gezette koffie en vers gebakken brood of andere ontbijt gerechten. Dan, terwijl U plannen maakt voor uw dagvertier, kunt U genieten van een speciaal klaargemaakt ontbijt, dat U in familie stijl geserveerd wordt in onze kroonluchter versierde eetkamer.

Kom terug naar een warme en vriendelijke omgeving, waar de gratie en de charme van de vorige eeuwwisseling verrijkt zijn met de speciale, komfortabele gemakken van heden. Geniet van een aangenaam, romantisch, rustgevend of sportief verblijf in de Lavender & Thyme B&B, het beste verblijf onder de B&B's en Inns van Glenwood Springs, CO .

Ik maak Uw verblijf graag zo aangenaam en plezierig mogelijk,
zodat U zich bij ons helemaal thuis voelt.

Uw gastvrouw

Linda Hines

De Lavender & Thyme B&B garandeert Uw rookvrije verblijf. Gelegenheid tot roken bieden wij op de ruime Victoriaanse veranda.


De "Lavender en Thyme Bed & Breakfast" is in 2003 met een ere-prijs bekroond. Wij hebben de eer te mogen behoren tot een van de Bed & Breakfasts onder de "USA Top 100 GOLD Inns & B & Bs" . In de meeste gevallen, is deze eer alleen weggelegd voor de top 2 Bed and Breakfasts in elke staat van Amerika. De Beoordelings Commissie van "USA Top 100 GOLD Inns & B & Bs" kent deze eer eens in de 5 jaar toe, gebaseerd op: Positieve kommentaren van gasten, Kwaliteit van de Web-site, Uiterlijk van de Faciliteit(en), en Uitstekende Vakantie Ervaringen.


Home | Onze Kames | Rozen Kamer | Aspen Kamer| Columbine Kamer | Prijzen en Bepalingen | Route Beschrijving| Aktiviteiten| Gezamelijke Ruimtes

Lavender and Thyme Bed and Breakfast
802 Palmer Avenue, Glenwood Springs, CO  81601
 
Telefoon: 001-970-945-8289 | Fax: 001-970-947-0379
Email: Innkeeper@lavenderthyme.com

Gastheer/vrouw: Michelle Wells

Hosting and Marketing by Acorn Internet Services, LLC